Kerkelijk leven | Parochieleven | Verenigingsleven | Nuttige adressen H.HART
KERSTMARKT en KERSTHAPPENING 2018

 

De Kerstgezellen staan in de

 

 startblokken voor de

 

 5de kerstmarkt !

 

Zaterdag 15 december 2018 15 u - 22 u

 

Zoals u weet organiseren De Kerstgezellen hun kerstmarkt t.v.v. een goed doel. Vooral het welzijn van onze Schotense kinderen en jongeren staat daarbij voorop. Dit jaar wensen wij met onze cheque vzw Koraal op de Horstebaan te helpen bij het aankleden van een nieuwe familie-kamer voor de kinderen die langdurig verblijven op het Kasteel. In de BVS konden we lezen dat de speelpleinwerking op een mooie subsidie van het Vlaamse Gewest kon rekenen voor de uitbreiding van de speeltuin op het domein. Deze sponsoring staan geheel los van het project dat De Kerstgezellen steunen. De kinderen die wij bereiken zijn min of meer permanente bewoners van het Kasteel, kinderen die een tijdlang beter niet thuis kunnen wonen en bij CKG Koraal een warme en huiselijke omgeving vinden om onbezorgd op te groeien. Het Kasteel is toe aan renovatie en is ook te klein geworden voor het groeiend aantal bewoners. Daarom plant  Koraal een nieuwbouw op hun terrein.

 

De cheque van De Kerstgezellen zal niet dienen om een deel van de bouwfactuur te betalen, maar de verantwoordelijke was bijzonder opgetogen dat wij onze centen graag wilden investeren in de aankleding van een warme, gezellige en huiselijke familiekamer waar de kinderen samen met hun ouders enkele uren kunnen verpozen en samen spelen.

 

 

 

Wij verwachten u allemaal graag op onze kerstmarkt. Kom gerust langs in de Kerstherberg voor een hapje en een drankje. Zo steunt u mee het goede doel en helpt u ons om een mooie cheque bijeen te sparen!!

 

 

 

Alvast bedankt voor uw interesse!!