Kerkelijk leven | Parochieleven | Verenigingsleven | Nuttige adressen H.HART
KERSTMARKT en 10 jaar KERSTHAPPENING 2016

 

Beste sympathisanten van de Schotense Kerstmarkt,

  

In 2015 hebben wij onze Schotense Kerstmarkt gehouden in samenwerking met AMV (Algemene Markthandelaars Vereniging) en het LDC Cogelshof. Het is een geslaagde samenwerking geworden en U hebt in de pers en via deze webpagina kunnen vernemen dat wij een mooie cheque  overhandigd hebben aan KIOS vzw en Loket gezinsondersteuning.

  

 De Kerstgezellen vzw, A.M.V. en L.D.C. Cogelshof organiseren

 

de Schotense Kerstmarkt op Zaterdag 17 december 2016!

  

De Schotense Kerstmarkt zal plaatsvinden in de Stan. Meeuslei, op de terreinen van de Heilig Hartkerk en op de Deuzeldlaan.

 

Het opzet van onze kerstmarkt behoudt haar sociaal karakter: de opbrengst van de happening zal dit jaar dienen om TEJO te ondersteunen. Hun visie en missie is “Schotense jongeren op weg te helpen in hun groei naar volwassenheid”. Zij bieden laagdrempelige, professionele psychotherapeutische hulp aan jongeren tussen 10 en 20 jaar.

 

Sinds 2010 is deze organisatie werkzaam in de provincie Antwerpen en onlangs werd  

Tejo Schoten-Brasschaat opgestart. Aangezien de consultaties en therapieën voor de jongeren gratis zijn, ondersteunen wij de werking van dit initiatief.

  

In 2016 vieren wij ook het 10 jarige bestaan van de KERSTHAPPENING in de parochiezaal. Wij zullen dus dit jaar extra aandacht schenken aan dit jubileum met speciale evenementen in een echte gezellige kerstsfeer. Wij verwachten van onze standhouders dat zij met ons meevieren en in hun standje de nodige kerstsfeer creëren, de Kerstgezellen vzw zal het nodige ondernemen om de algemene sfeer op te vrolijken!

 

Hebt u interesse om deel te nemen aan onze Schotense Kerstmarkt, neem dan contact op via het mailadres: info@dekerstgezellen.be

 

Wij sturen u dan zo snel mogelijk het standhoudersreglement met inschrijvingsformulier, of bekijk beide formulieren op deze webstek. 

 

Alvast bedankt dat wij op uw warm hart mogen rekenen! 

De Kerstgezellen vzw